Saját üzletek:

A net-market.hu többüzletes webáruházként működik. Az üzletek önállóan funkcionálnak, saját árukészlettel, feltöltési lehetőséggel, és arculattal.

Jelenleg 2 üzlet áll nyitva, további 0 áll tesztelés illetve árufeltöltés alatt.

Az üzleteket bérleti konstrukcióban kínáljuk, forgalmi jutalékos rendszerben:

Forgalom (nettó) Jutalék Megjegyzés
0 - 299999 Ft-ig 4% de minimum 1000Ft/ hó
300000 - 499999 Ft-ig 3%  
500000 - 749999 Ft-ig 2%  
750000 - 999999 Ft-ig 1,5%  
1M Ft-tól 1% de maximum 5000 Ft/ hó
(+ÁFA)

Elszámolás negyedévente, utólag történik.

A bérleti konstrukció helyett akár nyitáskor, akár már folyamatosan üzemelő bolt esetében lehetőség van az üzlet megvásárlására. Ebben az eseteben a bérleti díj egyszeri 100.000EFt +ÁFA összeg befizetése után megszűnik.

Amennyiben érdeklődik projektünk iránt, lehetősége van azonnal saját boltot regisztrálni, feltölteni, és megnyitni. A boltot 90 napig működtetheti, tesztelheti, ezután kell eldöntenie, hogy -amennyiben elképzeléseinek megfelel- kibéreli vagy megvásárolja az üzletet.

Az üzletek létrehozása és működtetése nem kíván semmilyen webszerkesztői ismeretet. Alapvető számítástechnikai jártassággal az üzlet létrehozható, arculata testreszabható. Az árukkal történő feltöltés táblázatkezelői ismeretekkel és programokkal (pl. MS Excel, Access, stb...) elvégezhető.

A bolt képességeiről és működéséről előzetes információhoz juthat, ha tanulmányozza az üzletek online segítségényújtási oldalát

A bolt tesztcélú létrehozása nem jár semmilyen elkötelezettséggel, csak arra szolgál, hogy kipróbálhassa az üzlet feltöltését, működtetését is.

Bolt regisztrációhoz kattintson ide

B2B üzletek:

Más rendszerekkel, üzletekkel B2B/Affiliate típusú együttműködésre is nyitott projektünk, ilyen pl. a LIMBA üzlet. Várjuk más, rendszerünk eddigi profilját kiegészítő termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozó cégek ajánlatait.

Műszaki megoldások:

Saját webáruházaknál a net.market.hu standerd feltöltési rendszerétől eltérő, adatbázis vagy xml alapú, meglévő céges adatok integrálása is kivitelezhető, ezzel kapcsolatban keresse cégünket a konkrét műszaki megoldás megbeszéléséhez.

Látogatottság:

a net-market projekt látogatottsági statisztikáit ide kattintva megkintheti. Hogy ebből mennyi látogató és vásárló jut az Ön üzletébe az az Ön kinálatától, áraitól, illetve üzletének reklámjától is nagymértékben függ!

Kapcsolat:

A net-market.hu projekt tulajdonosa és fejlesztője a NEBET.HU Kft.